Har du lyst til at være med som leder?

Har du lyst til at være med som leder?

Hvis du har mod på en frivillig, ulønnet indsats med at udfordre og udvikle børn og unge i Brønshøj og Vanløse, behøver du ikke være uddannet pædagog. Det vigtigste er, at du vil være der for spejderne på deres præmisser, selv at lære spejdernes værdier og færdigheder at kende, og har mod på samarbejdet i ledergruppen.

Vi er en stor og herlig spejdergruppe i Brønshøj, København, med lidt over 100 spejdere fra 1.-10. kl., lige ved Degnemosen på Bellahøj.

Ledergruppen består hovedsageligt af yngre ledere, der også er tilknyttet vores aktive senior-klaner, en for de 16-23/4-årige (se Sirius II) og en for dem på 24+ (se BOB). Der er også flere lidt ældre ledere, og kombinationen gør alt i alt ledergrupperne i vores grene meget alsidig og åben.

Selvom du ikke har været spejder før, kan du sagtens starte som medhjælper – vi skal nok sørge for, du kommer rundt om det hele, og DDS har et godt lederuddannelsesforløb. Vi som er ledere i Bellahøj 21st Barking synes, at lederarbejdet giver masser af ny inspiration og mulighed for udvikling i samværet med resten af gruppen, store som små.

Måske har du været spejder et andet sted i landet før, men er endt i København for at læse eller arbejde, og savner dit ugentlige spejderkick. Eller måske er du bare nysgerrig, evt. friluftsentusiast, og vil gerne gøre en forskel.

Interesseret? Hør mere hos gruppelederne Iben (bruuniben [at] gmail [dot] com eller tlf: 22 76 86 63) eller Peter (peter [at] paluszewski [dot] dk)

Spejderhilsen og på gensyn,

Lederne i Bellahøj 21st Barking