Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
6. til 9. klasse
Mødedag/tid: 
Fælles Tropsmøde hver 1. tirsdag i måneden. Derudover individuelle patruljemøder
Ledere: 
TL: Mathias Madsen
(+45 42 36 43 21)
TL: Mie Høst Haugaard
-------------------------------
TA: Jakob Meldgaard
TA: Aya Hjortshøj Lindgren
TA: Sebastian Stannum
TA: Katinka Emilie Puls
TA: Nathalie Holm
forsideblok_gryde_over_baal_fotograf_joergen_lind_nielsen

Om Troppen

OBS: Der er i øjeblikket venteliste hos troppen. Ønsker du at blive spejder hos os, anbefaler vi dig at skrive dig op her.

 

Troppen består af storspejdere i alderen 12-16 år der er fordelt på seks patruljer: Glenter, Ugler, Falke, Høge, Ørne og Ravne. I troppen spænder spejderne over et stort aldersspring, ikke mindst udviklings- og erfaringsmæssigt.

Spejderne bliver stillet over for større udfordringer, der bliver lagt vægt på »learning by doing«, ansvar og selvstændighed, der skal overskrides grænser og færdighederne bruges på nye måder i nye sammenhænge.

 

Patruljerne

I troppen er patruljelivet et af de vigtigste elementer for de gode spejderoplevelser. Her arbejder vi efter princippet børn leder børn hvor det typisk er en lidt ældre jævnaldrende, der i form af at være patruljeleder eller patruljeassistent har det overordnede ansvar for patruljen.

 

PL/PA-patruljen Radiserne

Patruljelederne og –assistenterne fra alle patruljerne danner tilsammen PL/PA-patruljen »Radiserne«. De mødes første onsdag om måneden med tropslederne og diskuterer patruljernes trivsel og/eller prøver nye spændene aktiviteter som inspiration til det daglige patruljearbejde. Radiserne har en weekendtur om året.

 

Møder og ture

Patruljerne mødes en gang om ugen til patruljemøde. Der er ingen voksne ledere og det er patruljelederen og assistenten der står for planlægningen. Den første tirsdag i måneden er der tropsmøde. Her mødes de alle patruljerne, til et fællesmøde planlagt af tropslederne.

I Bellahøj 21st Barking har vi cirka to tropsture og en gruppetur om året. Dertil kommer en divisionsturnering og spejdertræf med de andre storspejdere fra Absalon Division. Derudover er der mindst en patruljetur om året, som patruljen selv står for at arrangere og afholde.

For dem der har lyst arrangerer vi fællestilmelding til Adventurespejdløb, hvor man på tværs af patruljerne kan deltage i lidt vildere arrangementer som afholdes rundt om i landet.

 

21st Barking Bellahøj

Sommerlejren afholdes ca. hvert andet år med vores engelske venskabsgruppe, som hedder 21st Barking-Bellahøj. Vi besøger dem, eller de besøger os.