Kalender

Afbud

PLan 2017

Dato: 
Søn, 15.10.2017 - Lør, 21.10.2017

Dette er tilmeldingen til alle PLan-kurser i 2017. Tilmeldingsfristen er d. 1. september kl. 12:00. Læs mere om de forskellige kurser og DELTAGERBETINGELSERNE i MOVE der blev udsendt i starten af juni og også kan findes her.

Bemærk følgende om PLAN-kurserne

Dette arrangement kan tilbydes til blot 300.- da kommunen refunderer en stor del af prisen, idet der er tale om et kursus. Denne støtte er vi imidlertid kun berretiget til såfremt vi kan dokumentere deltagelsen i form af et kursusbevis.

Får man ikke et kursusbevis, hænger man altså selv på regningen! Vi beder forældre om at læse nedenstående punkter grundigt, da man selv skal betale det fulde beløb på op til 2000 kr. såfremt:

  • Man melder fra i utide (dvs. en måned inden kurset), medmindre det skyldes sygdom
  • Man tager hjem/bliver hentet i utide fra kurset, medmindre det skyldes sygdom (hjemve er ikke en sygdom)
  • Man bliver hjemsendt fra kurset. Det er set at spejdere der ikke følger de ellers rimelige anvisninger fra centeret, kan blive sendt hjem. Opfør jer ordentligt og gør som der bliver sagt! Afstå særligt fra at medbringe cigaretter, alkohol eller andre usmarte ting som I udemærket ved, ikke hører til på en spejdertur.
  • Man ikke afleverer sit kursusbevis i tide efter hjemkomst. Det er ingen undskyldning at det er blevet væk, for vi får ingen støtte fra kommunen uden. Indtil kassereren har fået lavet en kopi til regnskabet er kursusbeviset altså en check på op til 2000 kr. – Så pas godt på det!

Afbudsregler

Afbud meldes direkte til tropsleder [at] b21b [dot] dk (ikke via hjemmesiden)

  • Ved afbud inden d. 20. september gives 200 kr. retur
  • Ved afbud inden d. 13. oktober koster det op til 1000 kr. (inkl. deltagerprisen)
  • Ved afbud efter d. 13. oktober opkræves hele kursusafgiften på op til 2000 kr. (inkl. deltagerprisen)

Hvis ellers man observerer ovenstående er der ikke risiko for at hænge på en ekstraregning.