Kalender

Oak City Rally 2018

Dato: 
Søn, 27.05.2018 08:00 - 15:00

Oak-City Rally - 44. løb d. 27. maj 2018

Så er der ikke længe til det traditionsrige sæbekassebils-race! Spejdere i alle aldre sætter patruljens sammenhold på prøve og løber 9,8 km. med deres flotte, hjemmebyggede vogne!

Deltagelse er gratis! Til-/framelding påkrævet.

 

I år prøver vi med et nyt koncept for deltagelse til Oak City Rally. I stedet for at alle grene bruger tid på deres møder, udbyder gruppen 2 arbejdsformiddage, hvor al forbereldelse af bilerne kommer til at foregår. Vil man bygge en vildere bil, er man selvfølgelig velkommen til at mødes i patruljen selv.

 

Selve løbet er d. 27. Maj, men arbejdsformiddagene ligger allerede i midten af april, for ikke at komme i kambolage med alle de andre sjove spejderarrangementer samt forlængede weekender og helligdage.

 

Det er hhv. bygge/reparererdag d. 15. april , og pynte/pimpe dag d. 22.april. Begge dage er kl. 10-14.

 

For at deltage på selve løbet kræver det at spejder + mindst en forældre deltager på mindst en, gerne begge, arbejdsformiddage. For troppen er forældrekravet mindst en forældre pr. Vogn. pr. Dag. Mere info om arbejdsdage følger når vi nærmer os.

Vi vil dog rigtig gerne vide om I har mulighed for at passe godt på de færdige oak city biler fra de er pyntet og ind til løbet - bare rolig vi skal nok sørge for transporten op til Farum.

 

Til- ELLER framelding ved at trykke på "Besvar" senest d. 9. april - det kræver at du er logget ind. 

 

Da vi er så tidligt ude med tilmeldingen, behøver I ikke at tage stilling til transportkoordinering mv. endnu - dette følger vi op på, blandt deltagerne, når vi nærmer os.

 

Har I yderligere spørgsmål kan I skrive til Morten eller Maria på hhv.

mortenhv [at] b21b [dot] dk (mortenhv [at] b21b [dot] dk) eller mariaroemer [at] gmail [dot] com (mariaroemer [at] gmail [dot] com)