Kalender

Påskekursus med B21B

Dato: 
Lør, 24.03.2018 15:00 - Lør, 31.03.2018 15:00

I år inviteres hele patruljer med på enten Toggerbo Spejdercenter eller Egemosen. Her er der planlagt nogle fede patruljekurser, men vi sender jer kun af sted, hvis der er nok opbakning i patruljerne. Så snak med dine patruljekammerater og få dem til at melde sig til her på siden inden d. 5/2.

 

Generelt om påskekurset

Radiserne er patruljeledere og patruljeassistenter i Bellahøj Trop. Man tager afsted som patrulje på 4-6 spejdere der i løbet af ugen laver mad, sover og tager på aktiviteter sammen. Særligt forventes det i vid udstrækning at patruljen klarer sig selv, hvorfor vi herfra Bellahøj kun sender patruljer af sted, hvor der indgår ældre og erfarne spejdere (vi sender altså ikke 1. års tropsspejdere af sted alene).

Dette arrangement kan tilbydes til blot 300.- da kommunen refunderer en stor del af prisen, idet der er tale om et kursus. Denne støtte er vi imidlertid kun berretiget til såfremt vi kan dokumentere deltagelsen i form af et kursusbevis.

Får man ikke et kursusbevis, hænger man altså selv på regningen! Vi beder forældre om at læse nedenstående punkter grundigt, da man selv skal betale det fulde beløb på op til 1600 kr. såfremt:

  • Man melder fra i utide (dvs. en måned inden kurset), medmindre det skyldes sygdom
  • Man tager hjem/bliver hentet i utide fra kurset, medmindre det skyldes sygdom (hjemve er ikke en sygdom)
  • Man bliver hjemsendt fra kurset. Det er set at spejdere der ikke følger de ellers rimelige anvisninger fra centeret, kan blive sendt hjem. Opfør jer ordentligt og gør som der bliver sagt! Afstå særligt fra at medbringe cigaretter, alkohol eller andre usmarte ting I udemærket ved ikke hører til på en spejdertur.
  • Man ikke afleveret sit kursusbevis i tide efter hjemkomst. Det er ingen undskyldning at der er blevet væk, for vi får ingen støtte fra kommunen uden. Indtil kassereren har fået lavet en kopi til regnskabet er beviset altså en check på godt 1600.- Så pas godt på det!
Som udgangspunkt tilmelder vi jer i hele patruljer, men vi kan blive nødt til at slå nogle patruljer sammen. Når vi ved om dette er nødvendigt og når det er besluttet hvilket kursus vi sender jer på, vil vi sørge for at I får mulighed for at komme med feedback inden vi endeligt tilmelder jer. For at dette kan lade sig gøre er det derfor nødvendigt at I tilmelder jer inden den 5. februar!