Kalender

Afbud

Du skal logge ind, hvis du vil melde afbud.

Minitræf

Dato: 
Fre, 08.09.2017 17:00 - Søn, 10.09.2017 15:00

Der var engang en konge. Hans kongerige var en hyggelig og frodig mose. En mose, hvor dyr og mennesker levede i skøn samhørighed. Alle var glade og lykkelige for mosekongen var en rar og retfærdig konge. Han kendte alle dyrene og alle menneskene i den lille mose, og hver dag gik han rundt og sørgede for at alle var trygge, tilfredse og glade.

Mosekongen havde en datter: Den skønne moseprinsesse. Ligesom sin far var hun både venlig og altid med et smil på læben. Alle, både dyr og mennesker, i mosen elskede deres prinsesse. De så frem til hendes besøg og havde altid en lille, dejlig kage eller andre lækkerier klar, når hun kom forbi.

Men mørke skyer trak op i horisonten. Markheksen med de røde riddere var misundelige på idyllen og det dejlige liv i mosen. Hun havde faktisk en gang boet i mosen, men hun var både grådig og doven og ville bestemme alting. Til sidst var alle i mosen så trætte af hende at, selv om kongen sagde hun skulle have lov at blive, blev hun bedt om at flytte. Hun flyttede ud på markerne og begyndte at bruge al sin tid på at planlægge sin hævn. Og hævnen kom….

Heksen har mange riddere og mosen som er ved at blive tør og prinsessen er kidnappet, Mosekongen aner ikke sine levende råd. Mosekongen har dog hørt om nogle blå spejder fra København, som er meget hjælpsomme og seje ligesom riddere, de må kunne hjælpe ham.

Husk madpakker til fredag, gummistøvler og godt humør!