Kalender

Afbud

Cirkus Absaloni | Minitræf 2016

Dato: 
Fre, 16.09.2016 17:00 - Søn, 18.09.2016 15:00

Det er den store åbningsdag i det verdensberømte cirkus Absaloni og alle glæder sig. Hele året har de mange akrobater og klovne øvet deres nye numre og alle er klar. 

Tryllekunstneren Magiske Mille er også klar. Hun har øvet sit største tryllenummer nogensinde. At få en elefant til at forsvinde ud i den blå luft. Hele året har hun øvet sig ude på en mark, og mange elefanter er blevet tryllet væk og frem igen. Og nu er aftenen kommet. Efter linedanserne og før knivkasterne skal det ske. Cirkusdirektøren Alfredo Absaloni står bag scenetæppet og kigger i spænding mens den store elefant går ind i arenaen til Magiske Mille. Elefanten træder ind i midten og Magiske Mille siger de magiske trylleord ”Elefantio Gigantio Forsvindio”. PUF! i en stor røgsky forsvinder elefanten for øjnene af publikum. Og de er ellevilde. Der klappes og piftes alle vegne. Stilheden sænker sig over teltet da alt lyset rettes mod det sted hvor elefanten stod. Det er tid til at få elefanten tilbage. Magiske Mille siger trylleordene ”Tilbadio Elefantio Gigantio”. Men intet sker. Hun prøver igen, men elefanten kommer stadig ikke tilbage. For tredje gang prøver Magiske Mille at trylle elefanten frem, men da hun skal sige det sidste trylleord, kommer hun til at nyse.PUF! Nu er hele cirkuset indhyllet i en gigantisk røgsky. Da den letter, står Cirkusdirektøren, Alfredo; hele alene på pladsen. Magiske Mille har tryllet sig selv og hele cirkusset væk, med klovne, akrobater og alle dyrene. 

Nu får cirkusdirektøren brug for al den hjælp han kan få, hvis han skal have sit elskede Absaloni tilbage og han ved lige hvem han skal have fat i. De blå spejderes mikroer og minier. De er de helt rigtige til at hjælpe ham. Så nu må han bare håbe at de kommer.

 

Information

Absalon Divisions Mikro-/mini-træf 2016 afholdes på Egemose Spejdercenter. Mere information følger senere.