Nyheder

Fakkeloptog torsdag den 7. november 2013

Kørevej og nedriving af vandtårnetKørevej og nedriving af vandtårnet

Kære spejdere, forældre, søskende, gamle spejdere osv osv – vi har brug for jeres hjælp.

Skal der være en spejdergruppe i Bellahøj efter 2014?

Kom og hjælp os med at tale vores sag, kom til fakkeloptog med start fra hytten på Herbergvejen 4 torsdag den 7. november kl. 18.00, hvor vi i samlet flok drager mod Pilegården på Brønshøjvej. Her er der nemlig valgmøde i anledning af kommunalvalget med et panel af lokale politikere med start kl 19.30 og vi skal have sat vores udfordring på dagsordenen, nemlig at vi mister vores grund og hytte med udgangen af 2014 og derfor har brug for deres hjælp . Ved Pilegården vil vi uddele flyers og ”valgkager” til politikere og borgere på vej til valgmøde og minilederne vil arrangere lidt leg og aktivitet for alle børnene. Lokalavisen og Tv2 Lorry er informeret om arrangementet og vil formentlig også være til stede. Såfremt nogle forældre/større spejdere har mulighed for at deltage i valgmødet kl 19.30 og fortsætte debatten dér, vil det være fantastisk. Ellers afslutter vi arrangementet ved Pilegården kl 19.30. Minierne, som har møde om torsdagen, vil også deltage i fakkeloptoget sammen med deres ledere, men vi håber at også miniforældrene vil bakkeop om dette arrangement. De minier, hvis forældre ikke har mulighed for at deltage i fakkeloptoget, kan som vanligt møde ved hytten kl 18.00 og vil blive fulgt tilbage af minilederne, så de er tilbage ved hytten igen ca kl. 19.45.

Alt I skal gøre er at møde talstærkt op ved hytten kl 18.30; det er vigtigt, vi viser, hvor mange vi er! Har I en lanterne, en fakkel, en petroleumslampe el . lign så tag den med. Vi vil skaffe ekstra, så der også ”kan lånes”. Såfremt nogle forældre/større spejdere har mulighed for at deltage i valgmødet og følge op, vil det være fantastisk – jo flere jo bedre.

Ca tidsplan:

18.00: Vi mødes ved hytten, husk fakler/lamper hvis I har derhjemme

18.15: Afgang mod Pilegården i fakkeloptog

18.30: Ankomst til Pilegården

18.30-19.00: Uddeling af flyers og valgkager, aktiviteter for børnene v/ minilederne

19.00: Afslutning ved Pilegården, deltagelse i valgmøde hvis muligt, spejdere uden ”forældrefølge” følges tilbage til hytten v/minilederne.

Vi håber at se så mange som muligt, vi har virkelig brug for jeres hjælp. Såfremt I har spørgsmål kan i kontakte hytteudvalget på hytteudvalg [at] b21b [dot] dk