Kalender

Afbud

BellaSpejd og Grupperådsmøde 2017!

Dato: 
Søn, 05.03.2017 12:45 - 17:00

Kom med din spejder på orienteringsløb i Brønshøj. De har selv lavet det – og glæder sig vældigt til at tage dig med ud i nærområdet! Kom også og hør om Spejdernes Lejr 2017, visioner i gruppen og hvor tæt vi er på at få en ny hytte.

 Det hele starter på Rytterskolen kl. 13, hvorfra forældre og spejdere tager på gren-opdelte løb i nærområdet. Fra kl. 14 åbner Vandrehjemmet op for en række boder, hvor både forældre og spejdere kan høre om hvad der rører sig i gruppen. Samtidig kan man – med en kop kaffe, te eller varm kakao i hånden – debatere gruppens økonomi, grenenes fokus i spejderarbejdet og visionerne for gruppelivet i Bellahøj 21st Barking. Som afslutning på nogle livlige timer i det fri, afholder vi fra kl. 15-17 årets grupperådsmøde for forældre og spejdere over 15 år. De yngste spejdere får samtidig muligheden for at hygge indendørs på Rytterskolen.

 Vi håber at se en masse engagerede spejdere og forældre til BellaSpejd 2017 – og melder I jer til her på siden inden d. 27. februar, kan vi garantere at der er nok mærker, kaffe, te og varm kakao til alle :)